E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Shtyhet për 1 Dhjetor 2017 afati i mbylljes së transmetimeve televizive analoge për qarkun e Korçës

Shtyhet për 1 Dhjetor 2017 afati i mbylljes së transmetimeve televizive analoge për qarkun e Korçës Autoriteti i Mediave Audiovizive, AMA, njofton banorët e qarkut Korçë për shtyrjen e afatit të mbylljes së trasnmetimeve televizive analoge edhe me dy javë. Shtyrja deri më datë 1 Dhjetor 2017 bëhet për t’u dhënë më shumë mundësi të gjithë operatorëve analoge vendore në qarkun e Korçës për t’u mbështetur në një nga rrjetet numerike… Continue Reading Shtyhet për 1 Dhjetor 2017 afati i mbylljes së transmetimeve televizive analoge për qarkun e Korçës

Këshilli i Ankesave organizon konferencën “Fake News dhe sfida për të vërtetën në media”

Këshilli i Ankesave organizon konferencën “Fake News dhe sfida për të vërtetën në media” Këshilli i Ankesave, strukturë kryesore e AMA-s në përmbushje të disa prej objektivave kryesore që vijnë nga ligji 97 /2013 “Për median audio dhe audiovizive në Republikën e Shqipërisë” për Kodin e Transmetimit por edhe rregulloreve të tjera të nxjerra nga… Continue Reading Këshilli i Ankesave organizon konferencën “Fake News dhe sfida për të vërtetën në media”

15 Nëntor 2017, afati përfundimtar për mbylljen e transmetimeve analoge në qarkun e Korçës

15 Nëntor 2017, afati përfundimtar për mbylljen e transmetimeve analoge në qarkun e Korçës Autoriteti i Mediave Audiovizive (AMA), në zbatim të ligjit nr. 97/2013 “Për mediat  audiovizive në Republikën e Shqipërisë”, i ndryshuar, dhe në vijim të mbylljes së transmetimeve analoge në qarkun e Beratit, njofton se qarku i ardhshëm ku do të mbyllen… Continue Reading 15 Nëntor 2017, afati përfundimtar për mbylljen e transmetimeve analoge në qarkun e Korçës

Kodi i Transmetimit për Median Audiovizive në Këshillim Publik

Kodi i Transmetimit për Median Audiovizive në Këshillim Publik Në kuadër të rishikimit të Kodit të Transmetimit, Autoriteti i Mediave Audiovizive (AMA), ditën e enjte, datë 21 Shtator, zhvilloi takimin e dytë konsultativ me institucione publike, shoqata joqeveritare dhe organizata ndërkombëtare që merren me të drejtat e njeriut. Kodi i Transmetimit është një nga aktet… Continue Reading Kodi i Transmetimit për Median Audiovizive në Këshillim Publik

Të ndalohet reklama që cënon të drejtat e publikut

Të ndalohet reklama që cënon të drejtat e publikut Autoriteti i Mediave Audiovizive, AMA, ka evidentuar në 24 orët e fundit transmetimin e një reklame televizive mbi aktivitetin e Universitetit Europian të Tiranës, për pranimet e reja në këtë vit akademik studimor. Përmbajtja e reklames haptazi cënon të drejtat e konsumatoreve, duke iu dhënë atyre… Continue Reading Të ndalohet reklama që cënon të drejtat e publikut

Nis me sukses procesi i dixhitalizmit në Qarkun e Beratit

Nis me sukses procesi i dixhitalizmit në Qarkun e Beratit Autoriteti i Mediave Audiovizive (AMA), njofton se në datë 15 Gusht 2017, ka filluar procesi i dixhitalizimit të transmetimeve televizive në qarkun Berat. Në këtë qark janë fikur të gjitha transmetimet analoge dhe janë ndezur transmetimet numerike të operatorit publik, RTSH,  dhe të operatorëve privatë… Continue Reading Nis me sukses procesi i dixhitalizmit në Qarkun e Beratit

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara