E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00
  • Vendim-nr.16-date-11.01.2024-Per-Miratimin-e-Planit-Kombëtar-për-Integrimin-Evropian-2024-2026.pdf pdf (838kb) [ download ]
  • Vendim-nr.91-datë-09.02.2022-Për-miratimin-e-Planit-Kombëtar-për-Integrimin-Evropian-2022-2024.pdf pdf (3193kb) [ download ]
  • VENDIM-NR.-1187-DATE-24.12.2020-PER-MIRATIMIN-E-PLANIT-KOMBETAR-TE-FREKUENCAVE.pdf pdf (57584kb) [ download ]
  • VENDIM-NR.-277-DATE-29.03.2017-PER-MIRATIMIN-E-PLANIT-KOMBETAR-TE-FREKUENCAVE.pdf pdf (3478kb) [ download ]
  • VKM-nr.-240-2019-dhe-vendimi-i-Komisionit-te-Ndihmes-Shteterore-kompensimin.pdf pdf (795kb) [ download ]
  • VKM_480_03.06.2015-SPECIFIKIME-TEKNIKE-DEKODER.pdf pdf (128kb) [ download ]

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara