E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Transmetimet numerike

Digjitalizimi

Plani Numerik Frekuencor

Caktimet frekuencore sipas allotmenteve, mbi Multiplekset e aprovuara nga AMA për Operatorin Publik dhe Operatorët Privatë Kombëtarë

Spotet Televizive mbi procesin

Spote televizive mbi procesin e digjitalizimit ku përfshihen dhe konfiguimet e televizorëve dhe pajisjeve dekoder te standartit DVB-T2.

Qendroni te informuar

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara