E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Subjekte Audio dhe Audiovizive (OSHMA)

OSHMA Audiovizive

Kliko për te shkarkuar dokumentin

OSHMA Audio

Kliko për te shkarkuar dokumentin

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara