E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

BASHKËPUNIME

Marrëveshje bashkëpunimi midis AMA-s dhe AKEP

Marrëveshje bashkëpunimi midis AMA-s dhe EKIP

Marrëveshje bashkëpunimi midis AMA-s dhe AEK

Marrëveshje mirëkuptimi midis AMA dhe Universitetit Politeknik të Tiranës

Marrëveshje bashkëpunimi midis AMA-s dhe Agjensisë shtetërore për të drejtat dhe mbrojtjen e fëmijës

Marrëveshje bashkëpunimi midis AMA-s dhe Këshillit të Medias

Marrëveshje bashkëpunimi midis AMA-s dhe Departamentit të Gazetarisë Kosovë

Marrëveshje bashkëpunimi midis AMA-s dhe KPM-së

Marrëveshje bashkëpunimi midis AMA-s dhe Departamentit të Gazetarisë

Marrëveshje bashkëpunimi midis AMA-s dhe DPPSH-së Deklarata e përbashkët AMA-AEK

Memorandum bashkëpunimi midis AMA-s dhe KMD 

Marrëveshje bashkëpunimi midis AMA-s dhe Ministrisë së Kulturës

Marrëveshje bashkëpunimi per krijimin e ” Aleancës kundër urrejtjes ” 

Marrëveshje bashkëpunimi midis AMA-s dhe EKIP

Marrëveshje bashkëpunimi midis AMA-s dhe ISHPSHSH

Marrëveshje bashkëpunimi midis AMA-s dhe MFE

Marrëveshje bashkëpunimi midis AMA-s dhe WB

Marrëveshje bashkëpunimi midis AMA-s dhe AK

Marrëveshje bashkëpunimi midis AMA-s dhe DPPPP

Marrëveshje bashkëpunimi midis AMA-s dhe Ministria e Kulturës

 

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara