E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

TABELAT E BUXHETIT PËR SHPENZIMET DHE INVESTIMET

Projektbuxheti per vitin 2021

Projektbuxheti për vitin 2020

Projektbuxheti për vitin 2019

Projektbuxheti për vitin 2018

Projektbuxheti për vitin 2017

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara