E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Raporti vjetor – AMA- 2022 / Rezolutë për vlerësimin e veprimtarisë së AMA-s për vitin 2022

Raporti vjetor – AMA- 2022

Raporti vjetor – AMA- 2021 / Rezolutë për vlerësimin e veprimtarisë së AMA-s për vitin 2021

Raporti vjetor – AMA- 2021

Raporti vjetor – AMA – 2020 / Rezolutë për vlerësimin e veprimtarisë së AMA-s për vitin 2020

Raporti vjetor – AMA – 2020

Raporti vjetor – AMA – 2019 / Rezolutë për vlerësimin e veprimtarisë së AMA-s për vitin 2019

Raporti vjetor – AMA – 2019

Raporti vjetor – AMA – 2018 /Rezolutë për vlerësimin e veprimtarisë së AMA-s për vitin 2018

Raporti vjetor – AMA – 2017 /Rezolutë për vlerësimin e veprimtarisë së AMA-s për vitin 2017

Raporti vjetor – AMA – 2016 Rezolutë për vlerësimin e veprimtarisë së AMA-s për vitin 2016

Raporti vjetor – AMA – 2015 / Rezolutë për vlerësimin e veprimtarisë së AMA-s për vitin 2015

Raporti vjetor – AMA – 2014 / Rezolutë për vlerësimin e veprimtarisë së AMA-s për vitin 2014

Raporti vjetor – AMA – 2013

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2012

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2011

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2010

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2009

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2008

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2007

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2006

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2005

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2004

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2003

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2002

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2001

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2000

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara