15 Gusht 2017, afati përfundimtar për mbylljen e transmetimeve analoge në qarkun Berat

15 Gusht 2017, afati përfundimtar për mbylljen e transmetimeve analoge në qarkun Berat Autoriteti i Mediave Audiovizive (AMA), në zbatim të ligjit nr. 97/2013 “Për mediat  audiovizive në Republikën e Shqipërisë”, i ndryshuar, njofton se afati përfundimtar për mbylljen e transmetimeve analoge në qarkun e Beratit do të jetë data 15 Gusht, 2017. Për sa […]

SUBJEKTE TË AUTORIZUAR PËR PËRSËRITJEN E PROGRAMIT AUDIOVIZIV

OSHMA KABLLORË QË E USHTROJNË AKTIVITETIN QARKUN BERAT. NR. EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA) EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK) NIPT ORTAKET (AKSIONERET) AFATI AUTORIZIMIT ZONA E LICENCIMIT ADRESA/KONTAKT 1.         TV ME KABËLL “IRLA” Shoqëria “IRLA” sh.p.k K32515025A Irakli Kuqo (adm+100%) 02.04.2001 – 03.04.2018 Qyteti Berat Cel: 0692060875 Tel: 03234424 Adresa: L. “30 Vjetori”, Rr;“Antipatrea”, Pll. nr. 72, […]

SUBJEKTE TË AUTORIZUAR PËR OFRIMIN E SHËRBIMIT TË PROGRAMIT AUDIOVIZIV

OFRUES SHËRBIMI PROGRAMI AUDIOVIZIV SHËRBIM KABLLOR/ONLINE (IPTV/OTT/INTERNET TV)   NR. EMRI I SUBJEKTIT (OSHMA) EMRI I PERSONIT FIZIK (JURIDIK) ORTAKET (AKSIONERET) AFATI I AUTORIZIMIT ZONA E OFRIMIT TË SHËRBIMIT ADRESA/KONTAKT 1.         “STV” Ofrues shërbimi programi audioviziv mbështetur në internet   Shoqëria “Super Sonic” shpk/NIPT L41407004E Diana Hoxha Cerova (adm.  + 15%), Riza Hoxha Cerova […]

Përmbajtjet audiovizive duhet të respektojnë dinjitetin njerëzor dhe privatësinë

Përmbajtjet audiovizive duhet të respektojnë dinjitetin njerëzor dhe privatësinë  Transmetimi i emisionit “Me zemër të hapur” në televizionin News 24, datë 28.07.2017, po përcillet me reagime kundërthënëse në opinion publik. Në qendër të tij ishin marrëdhëniet intime të një nëne, e cila, siç shpjegohej me titra të dukshme, “kryen veprime të turpshme në sy të […]

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara