E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Shqipëria dhe Kosova bashkëpunojnë për transmetimet audiovizive

Shqipëria dhe Kosova bashkëpunojnë për transmetimet audiovizive Më datë 6 mars 2015, në Tiranë, u nënshkrua zyrtarisht Marrëveshja e Bashkëpunimit mes Autoritetetit të Mediave Audiovizive të Shqipërisë, AMA dhe Komisionit të Pavarur të Medias në Republikën e Kosovës, KPM. Marrëveshja u nënshkrua nga dy drejtuesit e institucioneve, përkatësisht z. Gentian Sala, Kryetar i AMA-s dhe… Continue Reading Shqipëria dhe Kosova bashkëpunojnë për transmetimet audiovizive

Komunikimi me publikun, konferenca, takime

Konferenca ndërkombëtare shkencore: “Digjitalizimi i transmetimeve tokësore: sfida, paradokse, shpresa”  Të mërkurën, më datë 25 nëntor, në Hotel Sheraton u organizua konferenca “Digjitalizimi i transmetimeve tokësore: sfida, paradokse, shpresa”.Kjo konferencë vjen si bashkëpunim i departamentit të Gazetarisë dhe Komunikimit në Universitetin e Tiranës dhe Autoritetit të Mediave Audiovizive.

Prezantimi i aktivitetit të AMA-s nga Kryetari, z. Gentian Sala

  Këshilli i AMA-s shtyn vendimmarrjen për dhënien e licencave kombëtare private të transmetimit audioviziv sipas procedurës Beauty Contest Ditën e mërkurë, më datë 27 janar 2016, u zhvillua mbledhja e radhës së Autoritetit të Mediave Audiovizive, në të cilë morën pjesë: z.Gentian Sala     Kryetar z.Sami Nezaj       Zëvëndëskryetar z.Gledis Gjipali… Continue Reading Prezantimi i aktivitetit të AMA-s nga Kryetari, z. Gentian Sala

Takim pune me subjektet kabllore

 Takimi i parë me operatorët televizivë vendorë mbi ecurinë e procesit të digjitalizimit Ditën e hënë më datë 1 Qershor 2015,  Autoriteti i Mediave Audiovizive, AMA, zhvilloi në Tiranë një takim konsultativ me operatorët televizivë lokalë dhe rajonalë në kuadër të procesit të digjitalizimit. Fokusi kryesor i diskutimit ishte mbi problematikat e mbështetjes së operatorëve… Continue Reading Takim pune me subjektet kabllore

Deklarata e kryetarit te AMA

 Deklarata e Kryetarit të AMA Të nderuar punonjës dhe profesionistë të medieve audiovizive në Shqipëri, të nderuar gazetarë: Dëshiroj ta nis mandatin tim me një mirënjohje për të gjithë ju dhe me një falënderim për gjitha sa keni bërë, në kushte që nuk kanë qenë gjithnjë të dëshirueshme, në 15 vitet e fundit. Të gjitha… Continue Reading Deklarata e kryetarit te AMA

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara