E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim shpallje për vend të lirë pune Drejtor në Drejtorinë e Mbikëqyrjes

Njoftim shpallje vend të lirë pune, Drejtor në Drejtorinë e Mbikëqyrjes

Njoftim mbi rezultatet e verifikimit paraprak të kandidatëve për procedurën e konkurimit të lëvizjes paralele.
Njoftim mbi rezultatet e verifikimit paraprak

Njoftim fituesi

Perpara Washington, AMA dhe KPM në National Press Club

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara