Njoftim nga Ministria e Mbrojtjes

Në lidhje me situatën e rëndë të krijuar nga tërmeti i ditës së martë, si dhe shpalljes së gjendjes së fatkeqësisë natyrore me vendimin nr. 750, datë 27.11.2019 të Këshillit të Ministrave, më poshtë do të gjeni një njoftim të rëndësishëm të Ministrisë së Mbrojtjes.

Autoriteti i Mediave Audiovizive

28 Nëntor 2019

Perpara Autoriteti i Mediave Audiovizive akordon 5 milion lekë për solidarizim me të dëmtuarit nga tërmeti