kryetaria-dr-endira-bushati

Kryetarja e AMA-s

Prof. As. Dr. Endirë Bushati

Autoriteti i Mediave Audiovizive

Për rregullimin dhe mbikëqyrjen e veprimtarisë radiotelevizive në Republikën e Shqipërisë është krijuar Autoriteti i Mediave Audiovizive (AMA), i cili është organizëm i pavarur, që vepron bazuar në zbatimin e dispozitave të ligjit nr. 97/2013 datë 04.03.2013.

arkiva-red

BASHKËPUNIMI

logo-epralogo_rirmebu_logo
itu-official-logo_75navi_obs

Njoftime

Njoftim për shtyp

Autoriteti i Mediave Audiovizive kërkon nga Këshilli i Lartë i Drejtësisë marrjen e masave për fillimin e procedimit disiplinor ndaj z. Artur Gaxhi, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë.

Read more...
 
DEKLARATË PËR MEDIA

Autoriteti i Mediave Audiovizive denoncon intensifikimin e sulmit mediatik me të pavërteta, por edhe të presionit të paprinciptë ndaj Kryetarit dhe anëtarëve të AMA-s, nga televizioni kombëtar Top Channel.

Read more...
 
DEKLARATË PËR MEDIA

Autoriteti i Mediave Audiovizive hedh poshtë dhe i quan  të qëllimta dhe të pabazuara, të pambështetura në asnjë akt ligjor dhe jashtë çdo lloj etike të komunikimit, sulmin dhe akuzat e paprincipta të televizionit “Top Channel” ndaj Vendimit të Autoritetit të Mediave Audiovizive “Për vendosjen e detyrimit të mbartjes të programeve kombëtare nga rrjetet e komunikimeve elektronike kabllore të subjekteve të autorizuar për ripërsëritjen e programeve audio dhe audiovizive në këto rrjete”.

Read more...
 
Njoftim për shtyp

Ditën e mërkurë, më datë 26.03.2014, nën drejtimin e Kryetares Endirë Bushati u zhvillua mbledhja e radhës e Autoritetit të Mediave Audiovizive.

Read more...
 

Aktivitete

AMA konferencë: ”Digjitalizimi, edhe 1 vit kohë”

28 mars 2014 smallTiranë më 28.03.2014

AMA konferencë: ”Digjitalizimi, edhe 1 vit kohë”

Read more...
 
KRYETARJA E AMA-S, ZNJ. ENDIRË BUSHATI, PARAQET RAPORTIN VJETOR - 2013

Fjala e mbajtur në Komisionin për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik të Kuvendit të Shqipërisë.

Read more...
 
AMA, konferencë me temë "Diskriminimin në Media"

ama7Shkurt2014Small

Tiranë më 7.02.2014

Autoriteti i Medias Audiovizive organizoi sot në Tiranë Konferencën Kombëtare me temë "Diskriminimin në Media".

Read more...
 
projekt
rtshtop-tvklan