E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Organizohet në AMA aktiviteti “Paketimi i lajmit, alternativa dhe strategji në kohën dixhitale”

Organizohet në AMA  aktiviteti “Paketimi i lajmit, alternativa dhe strategji në kohën dixhitale”

IMG_8578

FullSizeRender

Organizohet në AMA një audiotorium mes profesionistëve të lajmit për mënyrat e paketimit të lajmit në kohën dixhitale. Në aktivitet morën pjesë pedagogë të Departamentit të Gazetarisë dhe Komunikimit, gazetarë dhe drejtues mediash, si dhe një grup studentësh të Departamentit të Gazetarisë dhe Komunikimit.

Ky diskutim shkon paralelisht me objektivin e AMA-s për përmirësimin e standardeve profesionale në departamentet e informacionit nga OSHMA-të. Ndërkohë, ky diskutim është në vazhdën e fushatës që AMA ka për implementimin e Kodit të Transmetimit.

Gjatë aktivitetit u prezantua edhe libri i antërit i Këshillit të AMA-s Z. Zylyftar Bregu “Teknologjia e lajmit”. Ky libër është botim i vitit 2018 dhe ka në fokus përpunimin e lajmit në epokën dixhitale.

Aktiviteti u përmbyll mes bisedash midis miqve të medias dhe të lajmit.

Autoriteti i Mediave Audiovizive

Tiranë, më 20.02.2018

Perpara AMA i bashkohet nismës së Bashkisë Tiranë për pasurimin e Pyllit Orbital

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara