Njoftim shpallje për vend të lirë pune Përgjegjës i Sektorit të Monitorimit të Përmbajtjes, në Drejtorinë e Monitorimit dhe Analizës

Njoftim shpallje vend të lirë pune Përgjegjës i Sektorit të Monitorimit dhe Përmbajtjes, në Drejtorinë e Monitorimit dhe Analizës

Njoftim paraprak

Njoftim paraprak

Njoftim fituesi

Perpara Njoftim shpallje për vend të lirë pune Përgjegjës i Sektorit të Çështjeve të Marrëdhënieve me Jashtë, në Drejtorinë e Integrimit dhe Legjislacionit Ndërkombëtar

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara