E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Drejtor në Drejtorinë Ligjore

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Drejtor në Drejtorinë Ligjore

Njoftim paraprak

Njoftim fituesi

Perpara Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e Legjislacionit Europian dhe Integrimit në BE, Drejtoria e Integrimit dhe Legjislacionit Ndërkombëtar.

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara