E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Drejtor në Drejtorinë e Integrimit dhe Legjislacionit Ndërkombëtar

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Drejtor në Drejtorinë e Integrimit dhe Legjislacionit Ndërkombëtar

Njoftim paraprak

Njoftim paraprak

Perpara Kryetarja e AMA-s takim me përfaqësuesin Bolger dhe shefin e ri të Departamentit të Demoktarizimit pranë zyrës së OSBE-së në Tiranë, Vela: Forcojmë bashkëpunimin

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara