E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim rishpallje për vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e Përfaqësimit dhe Analizës Ligjore, në Drejtorinë Ligjore

Njoftim rishpallje vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e Përfaqësimit dhe Analizës Ligjore, në Drejtorinë Ligjore

Njoftim paraprak

Njoftim fituesi

Perpara Njoftim rishpallje për vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e Kodifikimit dhe Vlerësimit të Aplikimeve, në Drejtorinë Ligjore

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara