E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim për punësim të përkohshëm me kohë jo të plotë pune për monitorimin e subjekteve audiovizivë gjatë fushatës zgjedhore për zgjedhjet vendore të datës 14 maj 2023

Njoftim per punesim te perkohshem me kohe jo te plote pune per monitorimin e subjekteve audiovizive gjate fushates zgjedhore per zjedhjet vendore te dates 14 maj 2023

Perpara Njoftim rishpallje për vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e Përfaqësimit dhe Analizës Ligjore, në Drejtorinë Ligjore

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara