Këshilli i AMA-s shtyn vendimmarrjen për dhënien e licencave kombëtare private të transmetimit audioviziv sipas procedurës Beauty Contest

Këshilli i AMA-s shtyn vendimmarrjen për dhënien e licencave kombëtare private të transmetimit audioviziv sipas procedurës Beauty Contest

Ditën e mërkurë, më datë 27 janar 2016, u zhvillua mbledhja e radhës së Autoritetit të Mediave Audiovizive, në të cilë morën pjesë:

z.Gentian Sala     Kryetar
z.Sami Nezaj       Zëvëndëskryetar
z.Gledis Gjipali    Anëtar
z.Piro Misha        Anëtar
zj.Suela Musta     Anëtar
z.Zylyftar Bregu   Anëtar

Një nga pikat e kësaj mbledhje ishte dhe projektvendimi ”Mbi aplikimin e shoqërive “Top Channel” sh.a., ”Tv Klan” sh.a., “Digitalb” sh.a. dhe “Supersport” sh.a.” për marrje licence private kombëtare transmetimi audioviziv numerik sipas procedurës Beauty Contest.

AMA, njofton se vendimmarja për këtë projektvendim shtyhet për ditën e hënë, datë 01.02.2016, ora 9.00, pasi dy nga anëtarët e tij, përkatësisht  z.Sami Nezaj, zëvëndëskryetar dhe Zj. Suela Musta, anëtare, kërkuan më shumë kohë për shqyrtimin e dokumentacionit.

Autoriteti i Mediave Audiovizive

Tiranë, më  27. 01. 2016

 

Perpara AMA dhe Instituti Shqiptar i Medias organizojnë trajnimin “Përmirësimi i raportimit të çështjeve të fëmijëve në median audiovizive”

Leave Your Comment

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara