Kryetarja e Autoritetit të Mediave Audiovizive Armela Krasniqi, priti në takim në AMA, ambasadorin e OSCE në Shqipëri Vincenzo Del Monaco.

Gjatë këtij takimi të dy përfaqësuesit diskutuan mbi sfidat me të cilat përballet sot media dhe nevojën për të forcuar bashkëpunimin në këtë drejtim.

Kryetarja Krasniqi shprehu bindjen se vetëm përmes bashkëpunimit mund të çojmë përpara projektet e rëndësishme në shërbim të medias dhe si rredhojë publikut.

Nga ana e tij, Ambasadori Del Monaco u shpreh se OSCE është e gatshme për të mbështetur AMA-n.

Perpara The Audiovisual Media Authority Chairperson Ms. Armela Krasniqi attended a meeting organized by OSCE High Representative on Freedom of the Media Ms. Teresa Ribeiro.