AMA i bashkohet programit të Kryqit të Kuq Shqiptar për dhurimin vullnetar të gjakut

 Autoriteti i Mediave Audiovizive për të dytin vit radhazi mori pjesë në pasurimin e bankës së gjakut, programin e Kryqit të Kuq Shqiptar, me qëllim sigurimin e gjakut të mjaftueshëm për fëmijët talasemikë në Shqipëri.

Stafi i AMA-s dhuroi gjak në mënyrë vullnetare për t’u gjendur në nevojë këtyre fëmijëve, njëkohësisht duke promovuar kështu vlerat humane që përmban dhurimi vullnetar i gjakut, duke e konsideruar atë një aspekt mjaft të rëndësishëm njerëzor dhe si një vlerë e shoqërive të emancipuara.

Autoriteti i Mediave Audiovizive

Tiranë, më 01.03.2019

Perpara AMA joins the Albanian Red Cross program for voluntary blood donation

Leave Your Comment