E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Specialist në Sektorin TIK, Drejtoria e Planifikimit të Frekuencave dhe TIK

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e TIK, Drejtoria e Planifikimit të Frekuencave dhe TIK

Njoftim paraprak

Njoftim paraprak

Njoftim fituesi

Perpara Dita Botërore e Radios/ Nderohen emra të njohur dhe personalitete të botës radiofonike të Gjirokastrës

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara