Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e Përfaqësimit dhe Analizës Ligjore, në Drejtorinë Ligjore

Njoftim shpallje vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e Përfaqësimit dhe Analizës Ligjore, në Drejtorinë Ligjore

Njoftim paraprak

Njoftim paraprak

Perpara Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e Kodifikimit dhe Vlerësimit të Aplikimeve, në Drejtorinë Ligjore

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara