E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e Financës dhe Buxhetit, Drejtoria e Financës dhe Shërbimeve.

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e Financës dhe Buxhetit, Drejtoria e Financës dhe Shërbimeve 

Njoftim paraprak

Njoftim paraprak

Njoftim fituesi

Perpara Hapësira për partitë politike në televizionet kombëtare. Publikohen rezultatet e monitorimit për muajin Janar

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara