E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e Analizës, Drejtoria e Monitorimit dhe Analizës

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e Analizës, Drejtoria e Monitorimit dhe Analizës

Njoftim paraprak

Njoftim fituesi

Perpara “Fol Shqip” – AMA organizon tryezë ndërgjegjësimi me gjuhëtarë e gazetarë për mbrojtjen e gjuhës shqipe nga fjalët e huaja, të panevojshme, në media

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara