E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Përgjegjës Sektori i Inspektimeve, Drejtoria e Mbikëqyrjes.

Njoftim shpallje vend të lirë pune, Përgjegjës Sektori i Inspektimeve, Drejtoria e Mbikëqyrjes. 

Njoftim mbi rezultatet e verifikimit paraprak të kandidatëve për procedurën e konkurimit të lëvizjes paralele për kategorinë e ulët drejtuese.

Njoftim mbi rezultatet e intervistës për procedurën e konkurimit të lëvizjes paralele për kategorinë e ulët drejtuese.

Njoftim mbi rezultatet e verifikimit paraprak të kandidatëve për procedurën e ngritjes në detyrë për kategorinë e ulët drejtuese.

Perpara Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Specialist Sektori i Monitorimit dhe Arkivës, Drejtoria e Mbikëqyrjes.

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara