E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Përgjegjës në Sektorin e Ndërveprimit, Drejtoria e Botimeve dhe Ndërveprimit

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Përgjegjës në Sektorin e Ndërveprimit, Drejtoria e Botimeve dhe Ndërveprimit

Njoftim paraprak

Njoftim paraprak

Perpara Forumi i të Drejtave Themelore 2024/ Të drejtat e njeriut përballë sfidave të shtuara nga ndryshimeve klimatike, teknologjia dhe kërcënimet ndaj demokracisë dhe hapësirës qytetare

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara