E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Përgjegjës në Sektorin e Legjislacionit Europian dhe Integrimit në BE, Drejtoria e Integrimit dhe Legjislacionit Ndërkombëtar.

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Përgjegjës në Sektorin e Legjislacionit Europian dhe Integrimit në BE, Drejtoria e Integrimit dhe Legjislacionit Ndërkombëtar

Njoftim paraprak

Njoftim paraprak

Perpara Krasniqi në takimin e EPRA-s: Sfidat e përbashkëta dhe strategjitë e reja të rregullimit të tregut audioviziv

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara