E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Përgjegjës në Sektorin e Kodifikimit dhe Vlerësimit të Aplikimeve, Drejtoria Ligjore

Njoftim shpallje vend të lirë pune, Përgjegjës në Sektorin e Kodifikimit dhe Vlerësimit të Aplikimeve, Drejtoria Ligjore

Njoftim Paraprak

Njoftim Paraprak

Njoftim Fituesi

Perpara Ngjarja në Fushë-Krujë/ AMA apel OSHMA-ve. Kujdes me raportimin

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara