E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e Përfaqësimit dhe Analizës Ligjore ,Drejtoria Ligjore

Njoftim shpallje vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e Përfaqësimit dhe Analizës Ligjore, Drejtoria Ligjore 

Njoftim paraprak

Njoftim fituesi

Perpara Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Përgjegjës në Sektorin e Kodifikimit dhe Vlerësimit të Aplikimeve, Drejtoria Ligjore

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara