E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Përgjegjës i Sektorit të Planifikimit dhe Administrimit të Frekuencave

Njoftim shpallje vend të lirë pune, Përgjegjës i Sektorit të Planifikimit dhe Administrimit të Frekuencave.

Njoftim mbi rezultatet e verifikimit paraprak të kandidatëve për procedurën e konkurimit të lëvizjes paralele për kategorinë e ulët drejtuese.

Njoftim mbi rezultatet e verifikimit paraprak

Njoftim fituesi

Perpara Appeal to the Audiovisual Media Service Providers: Attention to Disinformation!

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara