E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim shpallje për vend të lirë pune Përgjegjës i Sektorit të Çështjeve të Marrëdhënieve me Jashtë, në Drejtorinë e Integrimit dhe Legjislacionit Ndërkombëtar

Njoftim shpallje vend të lirë pune Përgjegjës i Sektorit të Çështjeve të Marrëdhënieve me Jashtë, në Drejtorinë e Integrimit dhe Legjislacionit Ndërkombëtar

Njoftim paraprak

Njoftim paraprak

Njoftim fituesi

Perpara Qarku Dibër – Tryeza e gjashtë e këshillimit publik në kuadër të rishikimit të Kodit të Transmetimit

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara