Informacion mbi procedurat administrative për heqjen e licencës dhe/ose autorizimit të OShMA

Informacion i përditesuar mbi procedurat administrative për heqjen e licencës dhe/ose autorizimit të Ofruesve të Shërbimit Mediatik Audioviziv, që nuk kanë shlyer detyrimet financiare të licencës.

Kliko Këtu

Perpara Seancë dëgjimore me aplikantët për Këshillin e Ankesave

Leave Your Comment

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara