E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e Inspektimeve, Drejtoria e Inspektimeve dhe Mbikëqyrjes

Njoftim shpallje vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e Inspektimeve, Drejtoria e Inspektimeve dhe Mbikëqyrjes

Njoftim paraprak

Njoftim paraprak

Njoftim fituesi

Perpara Barazia gjinore dhe gjuha e urrejtjes në transmetimet televizive: Rregullat dhe ndëshkimet e parashikaura në ligj dhe Kodin e ri të Transmetimit

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara