E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Përgjegjës Sektori Teknik, Drejtoria e Planifikimit të Frekuencave dhe Teknologjisë së Informacionit.

Njoftim shpallje vend të lirë pune, Përgjegjës Sektori Teknik, Drejtoria e Planifikimit të Frekuencave dhe Teknologjisë së Informacionit.

Njoftim mbi rezultatet e verifikimit paraprak.

Njoftim mbi rezultatet e intervistës me gojë.

Njoftim mbi rezultatet e verifikimit paraprak.

Perpara OSHMA-të përgjegjësi profesionale në raport me sigurinë kombëtare!

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara