Njoftim shpallje për vend të lirë pune Drejtor në Drejtorinë Juridike dhe Licencave

Njoftim shpallje vend të lirë pune Drejtor në Drejtorinë Juridike dhe Licencave

Njoftim mbi rezultatet e verifikimit paraprak.

Njoftim mbi rezultatet e verifikimit paraprak.

Njoftim.

Perpara Evitimi i përmbajtjeve audiovizive që nxisin dhe justifikojnë dhunën

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara