E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Drejtor në Drejtorinë e Planifikimit të Frekuencave dhe TIK

Njoftim shpallje vend të lirë pune, Drejtor në Drejtorinë e Planifikimit të Frekuencave dhe TIK

Njoftim paraprak

Njoftim paraprak

Njoftim fituesi

Perpara Qarku Berat – Tryeza e nëntë e këshillimit publik në kuadër të rishikimit të Kodit të Transmetimit

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara