E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Drejtor në Drejtorinë e Botimeve dhe Ndërveprimit

Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Drejtor në Drejtorinë e Botimeve dhe Ndërveprimit

Njoftim paraprak

Njoftim paraprak

Perpara Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Drejtor në Drejtorinë e Integrimit dhe Legjislacionit Ndërkombëtar

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara