Njoftim shpallje për vend të lirë pune Drejtor, Drejtoria e Burimeve Njerëzore dhe Arkivë-Protokollit

Njoftim shpallje vend të lirë pune Drejtor, Drejtoria e Burimeve Njerëzore dhe Arkivë-Protokollit

Verifikim paraprak mbi lëvizjen paralele 

Njoftim paraprak

Njoftim fituesi

Perpara Kryetarja e AMA-s zgjidhet Zv.Presidente e Rrjetit Mesdhetar të Autoriteteve Rregullatore

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara