Njoftim rishpallje për vend të lirë pune Drejtor në Drejtorinë Juridike dhe Licencave

Njoftim rishpallje për vend të lirë pune Drejtor në Drejtorinë Juridike dhe Licencave

Njoftim mbi rezultatet e verifikimit paraprak.

Njoftim mbi rezultatet e verifikimit paraprak.

Njoftim fituesi.

Perpara Bashkëpunim ndërinstitucional për edukimin mediatik për fëmijët dhe të rinjtë.

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara