E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

Njoftim nga Ministria e Mbrojtjes

Në lidhje me situatën e rëndë të krijuar nga tërmeti i ditës së martë, si dhe shpalljes së gjendjes së fatkeqësisë natyrore me vendimin nr. 750, datë 27.11.2019 të Këshillit të Ministrave, më poshtë do të gjeni një njoftim të rëndësishëm të Ministrisë së Mbrojtjes.

Perpara Press Release

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara