TABELAT E BUXHETIT PËR SHPENZIMET DHE INVESTIMET

Projektbuxheti për vitin 2022

Projektbuxheti per vitin 2021

Projektbuxheti për vitin 2020

Projektbuxheti për vitin 2019

Projektbuxheti për vitin 2018

Projektbuxheti për vitin 2017

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara