E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

TABELAT E BUXHETIT PËR SHPENZIMET DHE INVESTIMET

Projektbuxheti për vitin 2023

Projektbuxheti për vitin 2022

Projektbuxheti per vitin 2021

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara