Njoftim

Njoftim

Autoriteti i Mediave Adiovizive, AMA, njofton të gjithë subjektet që ushtrojnë aktivitetin e tyre në fushën e mediave audio dhe audiovizive në mënyrë të kundraligjshme, të pa pajisur me licencë apo autorizim nga nga ky institucion, se ndaj tyre kanë nisur procedurat e verifikimit dhe evidentimit të këtij aktiviteti.

Në këtë proces do të zbatohen të gjitha urdhërimet ligjore për bllokimin e pajisjeve, ndalimin e transmetimit dhe deri në sekuestrimin e të gjitha pajisjeve që shërbejnë në këtë aktivitet të paligjshëm.

Tiranë, 23.04.2015

Autoriteti i Mediave Audiovizive

Perpara Për miratimin e rregullores “Për licencimin e rrjeteve numerike dhe programeve të tyre, nëpërmjet procedurës së beauty contest”

Leave Your Comment

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara