Raport Vjetor

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.7″ background_color=”rgba(0,0,0,0)”][et_pb_row _builder_version=”3.7″][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_sidebar area=”et_pb_widget_area_7″ _builder_version=”3.7″ header_font=”Lato|700|||||||” header_text_color=”#da182b” body_font=”Lato||||||||” text_orientation=”left”]

[/et_pb_sidebar][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″]

Raport Vjetor

Raporti vjetor – AMA – 2020

Raporti vjetor – AMA – 2019 / Rezolutë për vlerësimin e veprimtarisë së AMA-s për vitin 2019

Raporti vjetor – AMA – 2019

Raporti vjetor – AMA – 2018 / Rezolutë për vlerësimin e veprimtarisë së AMA-s për vitin 2018

Raporti vjetor – AMA – 2017 / Rezolutë për vlerësimin e veprimtarisë së AMA-s për vitin 2017

Raporti vjetor – AMA – 2016 Rezolutë për vlerësimin e veprimtarisë së AMA-s për vitin 2016

Raporti vjetor – AMA – 2015 / Rezolutë për vlerësimin e veprimtarisë së AMA-s për vitin 2015

Raporti vjetor – AMA – 2014 / Rezolutë për vlerësimin e veprimtarisë së AMA-s për vitin 2014

Raporti vjetor – AMA – 2013

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2012

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2011

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2010

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2009

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2008

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2007

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2006

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2005

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2004

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2003

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2002

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2001

Raporti vjetor – Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit – 2000

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara