Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e Inspektimeve, Drejtoria e Inspektimeve dhe Mbikëqyrjes

Njoftim shpallje vend të lirë pune, Specialist në Sektorin e Inspektimeve, Drejtoria e Inspektimeve dhe Mbikëqyrjes

Njoftim paraprak

Njoftim paraprak

Njoftim fituesi

Perpara Njoftim shpallje për vend të lirë pune, Përgjegjës Sektori i Burimeve Njerëzore, Drejtoria e Burimeve Njerëzore dhe Arkivë-Protokoll.

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2021 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara