Open Hours: Mon - Fri 8.00 am - 6.00 pm

Eng

Es

It

Sp

Subjekte Audiovizivë

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.19.7″ background_color=”rgba(99,99,99,0)”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.19.7″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

OPERATORI  PUBLIK

Nr.

Subjekti

Adresa

Shoqëria/Person fizik

  Zona e Mbulimit

E-mail

  Nr. kontakti

  1.

Radio Televizioni Shqiptar (RTSH)

Rruga “Ismail Qemali” Nr. 11, Tiranë

 

Republika e Shqipërisë

marketing@rtsh.al

drejtoria@rtsh.al

 

+355 4222 8444

+355 4222 7745

 

SUBJEKTE AUDIOVIZIVE TË  PAJISUR ME LICENCE PRIVATE KOMBËTARE TRANSMETIMI AUDIOVIZIV

 

2.

 Tv Klan

Rruga: “Aleksandër Moisiu”, Pranë Ish Kinostudio, Tiranë

Shoq. “TV Klan” sh.a

Republika e Shqipërisë

info@tvklan.al;

+35542347821/2/3;

3.

Top Channel

Rruga:  “17 nëntori” Nr. 20, Kodër “Mëzez”, Kashar, Tiranë

Shoq. “Top Channel” sh.a.

Republika e Shqipërisë

info@top-channel.tv

+355 42253177;

 

4.

Vizion +

Rruga: “Don Bosko”, nr.5, Tiranë

Shoqëria “Media Vizion” sh.a.

Republika e Shqipërisë

info@vizionplus.tv;

+355 42404229

5.

 Digitalb TV

Autostrada Tiranë-Durrës, Rruga: “Pavarësia”, Nr. 39, Kashar, Tiranë

Shoqëria “Digitalb” sh.a.

Republika e Shqipërisë

info@digitalb.tv;

+355 42388000;

6.

ADTN

Autostrada Tiranë-Durrës, Rruga: “Pavarësia”, Nr. 39, Kashar, Tiranë

Shoqëria “ADTN” sh.a.

Republika e Shqipërisë

info@adtn.tv

+355 694050551

 

 

 

SUBJEKTE AUDIOVIZIVE ANALOGE PRIVATE/SUBJEKTE TË PAJSIUR ME LICENCË SHËRBIM PROGRAMI AUDIOVIZIV

 

Nr.

Subjekti

Adresa

Shoqëria/Person fizik

  Zona e Licencimit

E-mail

  Nr. kontakti

1.

TV Klaudiana

Lagjja “Xhami”, Bulevardi “Mustafa Gjinishi”, Godinë 4 katëshe, nr. 2, Peqin, Elbasan

Person fizik

Alessia Vogli

Bashkia Peqin

tvklaudiana@yahoo.it

+355 698211777

2.

TV Puka

Rruga “Halil Qel Tërbuni”, Blloku

Nr. 2, Ndërtesë 2-katëshe, Kati 1, Pukë

Person fizik

Ramazan Rringaj

Rrethi Pukë

puka_tv@yahoo.com

 

+355 682332473

 

3.

TV 6+1

Lagjja “Partizani”, Rruga: “Ali Demi”, Vlorë

Shoqëria “6+1”Vlora” sh.p.k.

Admin. Albert Deliaj

 

Rrethet Vlorë, Sarandë, Delvinë

6plus1vloratv@gmail.com

 

 

+355 682665783

4.

One Tv Vlora

 

Lagjja “Rilindja”, Rruga “Transballkanike”, Vlorë

Shoqëria “One TV Vlora” sh.p.k.

Administrator  Anxhela Petroviq

Qyteti Vlorë

onetv.vlora@gmail.com

+355 697307818

5.

TV UTV Education

“Bulevardi “Zogu I”, ish Pallati i Kulturës “Ali Kelmendi”, Tiranë

Shoqeria “UTV EDUCATION” sh.p.k.

Admin. Entela Proko

 

Licenca analoge Qarku Elbasan

 

Licenca e shërbimit të porgramit audioviziv

Qarku Korçë, Tiranë dhe Durrës

 

marketing@utv-news.tv

+355 672039249

 

6.

CLUB TV

Rruga e Bogdanëve,

Vila 22, Apartamenti Nr. 2, Njësia bashkiake Nr. 10, Tiranë

Shoqëria “Egnatia Televizion” sh.a.

Admin. Xhevdet Spahiu

Licenca analoge Prefektura Elbasan

 

Licenca e shërbimit të porgramit audioviziv Qarqet Korçë, Tiranë dhe Durrës.

infoclubtv@gmail.com

+355 684000401

 

7.

TV Channel 1

Lagjja “Qemal Stafa”, pranë TV1, Shkodër

Shoqëria “Media Nord” sh.a.

Admin. Ermir Bebeziqi,

Rrethi Shkodër, Qyteti Koplik

info@tv1-channel.tv

+355 684160626

 

8.

TV Mati

Lagjja “Partizani”, Rruga: “Kuvendi i Dukagjinit”, Ndërtesë private 3 katëshe përballë shkollës “31 Korriku”, Burrel

Shoqëria “Vani” sh.p.k.

Admin. Lufti Vani

 

Rrethi Mat

info@mattv.al

+355 682057883

 

9.

Syri Tv

Rruga Veli Dedi, Pallati “Agikons”, Kati 1

Tirane, Albania

 

Shoqëria “3D&AF Entertainment” sh.p.k

Admin. Clirim Peka

 

 

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarqet Tiranë, Durrës, Fier, Korce.

 

info@syri.net

 

+355 696007991

10.

Fax News

Rruga “Kostaq Cipo”, Ndërtesa Nr. 8, Njësia Bashkiake Nr. 1, Kodi Postar 1004, Tiranë

Shoqëria“Fax Media News” sh.a.Admin. Kasem Hysenbelliu

 

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarqet Tiranë dhe Durrës

 

faxnewstv@gmail.com

+355 694545454

 

11.

BBF

Rruga e “Kavajës”, ish parku i autobuzave, Njësia 312, kati 2 teknik, Njësia bashkiake nr. 7, Tiranë

Admin. Fejzo Subashi

Shoqëria “B.B.F” sh.a

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarqet Tiranë dhe Durrës

 

fejzosubashi@gmail.com

+355 682001007

12.

TV Ora News

 

Rruga: “Aleksandër Moisiu” Ish  Kinostudio “Shqipëria Sot”, Tiranë

Admin. Ylli Ndroqi

Shoqëria “CHANNEL ONE” sh.p.k

Qarqet Tiranë, Durrës dhe Fier.

info@channel-one.al

+355696007100

 

13.

TV Sot 7

Lagjja 5, Rruga “Unazë”, Pogradec

Admin. Bajram Fezollari

Shoqëria “TV SOT 7” sh.p.k

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

 

 

Qarku Korcë

info@gmail.com

+355 694432450

 

14.

TV A1 Report (Pezulluar licenca)

Rruga “Ismail Qemali”, Pallati nr. 18, Kati nëndhe, Tiranë

 

Admin. Olsi Peshtanaku

 

Shoqëria “TV BALLKAN” sh.a

 

Prefektura Tiranë, Durrës, Lezhë, Fier.

adelinavyshka@yahoo.com;

+355 692387497

 

15.

 ABC News

Rruga: “Aleksandër Moisiu”, Ish- Kinostudio “Shqipëria e re”, Tiranë.

Admin. Idaver Sherifi

Shoqëria “ABC NEWS” sh.a

Licenca analoge Prefektura Elbasan

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarqet Tiranë, Durrës dhe Fier

 

info@abcnews.al

+355 694007240

 

16.

TV Kukësi

Lagjja Nr. 4, Rruga “Dituria”, Zona

Kadastrale Nr. 2315, Nr. Pasurie 33/65, Kukës

Admin. Lufti Meçka

Shoqëria “Televizioni Kukësi” sh.a

Licenca analoge Prefektura Lezhë dhe Kukës

 

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarqet Tiranë dhe Durrës

kukes.tv@hotmail.com

 

+355 692422706

 

17.

TV Scan

Rruga: “Aleksandër Moisiu”, Ish- Kinostudio “Shqipëria e re”, Godina e Kinofilmit, Tiranë

Admin. Elvana Hana

 

Shoqëria “SCAN” sh.a.

Licenca analoge Prefektura Elbasan

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

 

Qarqet Fier, Tiranë dhe Durrës.

info@scan-tv.com

+355 423477945

 

18.

TV Rozafa Motiv

Lagjja “Vasil Shanto”, Rruga “Vaso Kadia”, pallati Fushaj, pranë tregut valutor, kati i 10-të, zonë kadastrale 8593, nr. pasurie 1/600 1-48, Shkodër

Admin. Kristjan Kokaj

Shoqëria “MEDIA MOTIV” sh.a

Rrethi Mirditë, Prefekturat Lezhë dhe Shkodër

televizionirozafa@gmail.com

+355 672010455

 

19.

TV Lobi

Lagjja nr.8, Bulevardi “Shën Gjergji”, Hotel Turizmi “Behar Koçibelli”, Korçë.

Admin. Krisanthi Koçibelli

 

Shoqëria “MRM”sh.p.k

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarku Korçë

lobitv@hotmail.com

tvlobi@yahoo.com

+355 692092940

 

20.

TV Antena Nord

Lagjja “Ndoc Mazi”, Rruga “Edit Durham”, Godinë 9-katëshe, kati i 9-të, nr. 5/599+1-52, Shkodër

Admin.   Diela Preka

Shoqëria “Tv Lokal Antena Nord ” sh.p.k

Rrethet Shkodër dhe Malësi e Madhe

info@antena.al

+355 22 800 800

+355 695696057

21.

Euro Balkans

News

Farke, Lundër 1, Rruga Rezervat e Shtetit, Tiranë.

Admin. Karolina Rista; Ortak, “ Inter Media Group” sh.a.

 

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarqet Elbasan, Fier, Vlorë, Tiranë dhe Durrës

info@euronews.al

+355 698701852

22.

News 24

Rruga “Ali Demi”, Ish Kombinati i Auto traktorëve,

Zyrat e Administratës, Tiranë.

Admin. Mustafa Muço, Shoqëria “Focus Media News” sh.p.k

Licenca analoge Prefektura Vlorë

 

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarqet Tiranë, Durrës dhe Fier

Gazetashqiptare@hotmail.com; marketing@news24.al

 

+355 693666663

23.

TV Apollon

Lagjja: “Apollonia”, Fier

 

Admin. Artur Rustemi,

Shoqëria “F.K.T” sh.p.k

Licenca analoge Rrethi Vlorë,

 

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarku Fier

rustemi@apollon.tv

+355 695127033

 

24.

TV Kopliku

Koplik, Shkodër

Admin .Zenel Hoxhaj

Rrethet Shkodër dhe Malësi e Madhe

tv_kopliku@hotmail.com

+355 21122840 

+355 672932881

 

25.

TV Channel 7

Lagjja “18 Shtatori”,

Rruga nacionale Gjirokastër-Kakavie, Godinë 3-katëshe, kati 2-të, nr. pasurie 7/5, ZK 8541, Gjirokastër

Person fizik  Oriana Cenko

Qyteti Gjirokastër

channel7televizion@yahoo.com;

+355 2382620         

 

26.

TV Bulqiza

Lagjja “Gjeologu”, Pallati i Kulturës, Bulqizë

 

Admin. Edmond Isaku                  

Shoqëria “MARIUXHO” sh.p.k

Qyteti Bulqizë

bulqizatv@yahoo.com

+355 682020663

 

27.

TV Skampa

Bulevardi “Aqif Pasha” ( ish Qemal Stafa)

Turizmi i Ri, kati i 3-te, Elbasan

Admin. Orel Mehja

Shoqëria “TV SKAMPA” sh.p.k

Qyteti Elbasan

tvskampa@hotmail.com

+355 54240451

 

28.

TV Berati

 

Lagjja “28 Nentori” Rruga: “Skrapari” pallati i kultures “ Margarita Tutulani”, Berat

Person fizik Alban Shehu

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

 

Qarku Berat

beratitv@gmail.com

+355697270946

 

29.

Televizioni BS

Rrethina Golem, Pranë Kompleksit Zmijani, Shkodër

Person fizik Gëzim Brahusha

Qyteti Shkodër

info@blueskymusic.tv

+355 682123808

30.

A2

Rruga “Papa Gjon Pali II”, Ndërtesa Nr.12, ABA Business Center,

Kati 10- të, Zyra nr. 1006, Njësia Bashkiake Nr.2, Tiranë;

Admin. Andri Kasneci

Shoqëria “G2 Media” sh.p.k.

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

 

Qarqet Tiranë dhe Durrës

info@g2media.al

info@2cnn.com

+355 694048666

 

31.

TV Ora

Rruga: “Aleksandër  Moisiu”, ish Kinostudio “Shqipëria e re”, Tiranë

Admin. Ylli Ndroqi

Shoqëria “Ora” sh.a.

Licenca analoge Qarku Vlorë

 

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

 Qarqet Fier, Tiranë dhe Durrës

info@oranews.tv

+355 42347577             

+355 696007023

32.

TV Saranda

Prane 15 kateshit, kati i 3-te hyrja nr.9, Sarandë

Person fizik Thodhori Dukshi

Qyteti Sarandë

sarandatv@gmail.com;

+355 693712383

 

33.

TV Tele Joni

Lagjja nr. 1, Rruga: “E Flamurit”, godina 1, kati 3, Sarandë

Person fizik

Irakli Stefani

Zona Himarë-Sarandë

tele.joni@yahoo.com

+355 697364521

 

34.

TV Jug

L. “Apollonia”, Sheshi “Fitorja”, Fotostudio “Rustemi”, Fier

Admin. Edmond Sulejmani

Shoqeria “Intel Media” sh.p.k

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

 

Qarku Fier

e.sulejmani@intel-media.tv

 

 

+355 697688811

 

35.

Glob TV

 

Lagjja “Muzakaj”, Rruga: “Antipatrea”, Ndërtesë 2 katëshe, pranë Urës së Gorricës, Berat.

Person fizik Emiljano Hoxhaj

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

 

Qarku Berat

media.globtv@gmail.com;

+355 692093523

36.

TV Star Plus

Lagjja “Vasil Shanto”, Rruga “Kolë Idromeno”, godinë 2-katëshe, nr. pasurie 4/705, zona kadastrale 8593, Shkodër

Admin. Valter Fushaj,

Shoqëria “Star Neës Plus” sh.p.k.

Rrethi Shkodër

info@starplus-tv.com

+355 022247510 

+355 696095654

 

37.

TV Premium Channel

Lagjja Nr.1, Pallati “Star”, Kodër Vilë, Kati i 7, Durrës

Admin. Enver Mehmeti

Shoqëria “RTV ADRIA-MED” sh.p.k.

Licenca analoge Qarku Vlorë

 

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

 Qarqet Fier, Tiranë dhe Durrës.

tvadrianet@gmail.com

 

+355 052901224

+355 692323919

 

38.

Tv Best Channel

Lagjja “Kala”, Rruga “Kol Papajani”, Nr. 42, Elbasan

Admin. Andrea Asllani,

Shoqëria “Tv Best Channel” sh.p.k.

Qarku Elbasan

televizioni.best@gmail.com;

 

+355 692070509  

39.

TV Lezha

Lagjja “Skenderbeg”, Rruga:  “Hafiz Ali Ulqinaku”, godina “Manhaten”, Kati 3 Lezhë

Person fizik

 

Fred Stakaj

Rrethi  Lezhë, Kurbin, Shkodër

info@tvlezha.tv

+355 2020991

+355 672027781

 

40.

Agon Channel

(Pezulluar licenca)

Rruga: “Ibrahim Rugova”, ndërtesa nr. 40, Hyrja 8, Ap. 45, Njësia Bashkiake nr. 5, Kodi Postar 1019, Tiranë

Admin. Mauro De Renzis, Shoqëria “AGONSET ” sh.p.k.

Prefekturat Tiranë, Durrës, Fier dhe Vlorë (pezulluar)

agonchannel@gmail.com

+355 685021204

41.

TV Alpo

Lagjja “Varrosh”, Rruga “Harillaq Liti”, Godinë 5-katëshe, kati i parë, nr. Pasurie 2/222, zona kadastrale 8542, Gjirokastër

Admin. Aristotel Petro

Shoqëria “AMG 2000” sh.p.k.

Rrethi Gjirokastër

alportv@yahoo.com

+355 692086120

 

42.

Report Tv

 

Rruga: “Niko

Pushkin”, prapa

Stadiumit “Qemal

Stafa”, pranë

Liqenit Artificial,

Njësia Bashkiake

nr. 2, Tiran

 

Admin.

Lindita Dode

 

Shoqëria “MTSC” sh.p.k.

Licenca analoge Qytetet Vlorë, Elbasan, Gjirokastër, Sarandë, Librazhd, Shkodër, Lezhë

 

Licenca e shërbimit të programit audioviziv

Qarqet Berat, Korçë, Fier, Tiranë dhe Durrës

redaksia@shqiptarja.com

+355 696060419

 

 

43.

Shijak Tv

Rruga: “Kavajës”, Sheshi Ataturk, Ish-godina e librit shkollor Nr. 5, Njësia Bashkiake Nr. 7, Tiranë

Admin. Vilma Theodos

Shoqëria “Media +” sh.a

Prefekturat Tiranë, Durrës, Elbasan dhe Qarku Fier

televizionshijak@gmail.com

+355 04 247135

+355 672076211

44.

Era Digital

Lagja “Kala”, Rruga

“Kol Papajani”, nr. 42, Elbasan.

“Era Digital” sh.p.k.,

Kujtim Hasa 16% të kuotave, Orel Mehja 34% dhe Andrea Asllani

50% të kuotave.( administrator)

Nipt: L93512207I.

Licence lokale e shërbimit të programit audioviziv Qarku Elbasan

era19elbasan@yahoo.com

 

+355 69 85 75 130

45.

TVT

Rruga “Ismail Qemali”, Pallati XI, Kati II Tiranë, Njësia Bashkiake Nr. 2

“Tema Tv” sh.p.k.,

Admin. Endri Meksi, Marsida Karabollaj, Nipt: L42404004Q

Licence lokale e shërbimit të programit audioviziv në allotmentet Fier, Berat, Korçë.

info@tvt.al

069 700 0666

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara