E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00

OSHMA/AKSIONER ETJ

  • Astrit Sejdini - 70%
  • Agjencia e Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe Konfiskuara (Institucion publik) - 30%

Pronarë Përfitues sipas QKB

  • Astrit Sejdini - 70%
  • Agjencia e Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe Konfiskuara (Institucion publik) - 30%

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara