E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00
24-05-2021 - In Dhenie Mendimi

MINISTRIA E KULTURËS

  • Kthim-pergjigje-ne-lidhje-me-p.ligjin-Per-disa-shtesa-dhe-ndryshime-ne-ligjin-nr.9616-dt.27.09.2016-Per-librin-ne-Republiken-e-Shqiperise.jpg jpg (726kb) [ download ]
  • Kthim-pergjigje-Per-percaktimin-e-masave-dhe-politikave-te-nevojshme-per-te-siguruar-pjesemarrjen-e-pakicave-kombetare-ne-jeten-publike-kulturore-sociale-dhe-ekonomike-te-tyre.pdf pdf (255kb) [ download ]

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara