E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30 | E Premte: 08:00 - 14:00
 • VENDIME-TE-BORDIT-TE-AMA-DATE-29.12.2016.pdf pdf (227kb) [ download ]
 • Njoftim-per-Media-date-21-22.12.2016.pdf pdf (285kb) [ download ]
 • VENDIME-TE-BORDIT-TE-AMA-DATE-01.02.2016.pdf pdf (124kb) [ download ]
 • VENDIME-TE-BORDIT-TE-AMA-DATE-03.11.2016.pdf pdf (272kb) [ download ]
 • VENDIME-TE-BORDIT-TE-AMA-DATE-04.04.2016.pdf pdf (130kb) [ download ]
 • VENDIME-TE-BORDIT-TE-AMA-DATE-06.09.2016.pdf pdf (146kb) [ download ]
 • VENDIME-TE-BORDIT-TE-AMA-DATE-08.06.2016..pdf pdf (176kb) [ download ]
 • VENDIME-TE-BORDIT-TE-AMA-DATE-12.10.2016.pdf pdf (139kb) [ download ]
 • VENDIME-TE-BORDIT-TE-AMA-DATE-16.09.2016.pdf pdf (159kb) [ download ]
 • VENDIME-TE-BORDIT-TE-AMA-DATE-18.07.2016-DHE-DATE-19.07.2016.pdf pdf (163kb) [ download ]
 • VENDIME-TE-BORDIT-TE-AMA-DATE-19.05.2016..pdf pdf (177kb) [ download ]
 • VENDIME-TE-BORDIT-TE-AMA-DATE-27.01.2016.pdf pdf (88kb) [ download ]
 • VENDIME-TE-BORDIT-TE-AMA-DATE-29.02.2016.pdf pdf (150kb) [ download ]
 • VENDIME-TE-BORDIT-TE-AMA-DATE-29.03.2016.pdf pdf (484kb) [ download ]

Na ndiqni në rrjete sociale:

Copyright 2024 | Autoriteti Mediave Audiovizive | Të drejtat e rezervuara